úterý 10. září 2013

Vyhráli jsme!

Pamatujete si ještě, jak jsme byli v mýdlárně? Nejen, že jsme měli možnost vidět, jak se vyrábí mýdlo a různé další věci, také jsme si mohli spoustu věcí zkusit a některé výrobky si i odnést domů. Dostali jsme i malé dárečky a mohli jsme spoustu věcí nakoupit pro naše maminky a babičky... zkrátka jsme si návštěvu mýdlárny s cestovní kanceláří CK2 báječně užili.

No a abychom jim příjemný výlet také ocenili, napsali jsme společně článek, který byl na těchto stránkách i na stránkách školy - čímž jsme se přihlásili do soutěže o ceny. A představte si!

VYHRÁLI JSME!

Jaké bylo překvapení paní učitelky, když v mailu a pak i v poště našla vzkaz, že naše třída - bývalá třída ČAR A KOUZEL vyhrála vstup pro nás všechny na představení nejlepšího českého KOUZELNÍKA - PAVLA KOŽÍŠKA.


Naše radost byla samozřejmě obrovská, protože taková cena, to je opravdu úžasné! A jak to k naší třídě bezvadně sedí, viďte?

Tady můžete najít informace o výhercích a tady jsou stránky Divadla kouzel Pavla Kožíška. Pojedeme 10. 10., představení začne v 10:00 hodin. Sami se dopravíme na Ládví a odtud nás vezme autobus naší oblíbené cestovní kanceláře.

Moc a moc se těšíme a příště určitě zase někam s CK2 pojedeme. Kdo ví, třeba nás čeká další výhra...

Žádné komentáře:

Okomentovat