sobota 12. října 2013

Divadlo kouzel Pavla Kožíška

Do divadla kouzel Pavla Kožíška jsme se nesmírně těšili! Byla to naše první společná výhra, tak jsme se rozhodli si ji náležitě užít!
Cestovali jsme metrem na Ládví a odtud nás odvezl autobus přímo společnosti CK2 až do Líbeznice, kde představení probíhalo. Cesta byla příjemná a paní učitelka nás chválila, že se chováme (až na pár výjimek) při cestování ukázkově. Však nám to také kladla na srdce.
Když jsme přijeli na místo, nasvačili jsme se na zahrádce u pizzerie (dali bychom si pizzu, ale měli jsme spíš chleby a ovoce).



Pak už jsme mohli jít dovnitř.





Pan Kožíšek je velký šoumen a je vidět, že svá představení má opravdu rád. Bylo to trochu pro menší děti, ale to nevadilo, protože i my jsme se zasmáli. Viděli jsme spíš menší kouzla, ale většinu z nich stejně nevíme, jak dělal! Je to asi opravdový čaroděj.




Měl i pěknou a příjemnou asistentku a společně občas vybírali nějaké děti na pódium.


Cestovali jsme s panem Kožíškem po celém světě.





Na pódium se dostal i náš Péťa.




Tak jsme si výlet nakonec bezvadně užili. Sice cestování zpátky bylo náročné jak pro nás děti, tak pro paní učitelku, ale většinu z nás opravdu může moc pochválit. A těm hodným slíbila odměnu, tak jsme zvědaví, co to bude!

Žádné komentáře:

Okomentovat