středa 19. června 2013

Hobby centrum

Tak už jsme se přestěhovali - tedy naštěstí jen na tu krátkou dobu do konce roku a na začátku příštího už budeme zpátky v naší krásné třídě dole u zahrady. Teď nám ale poskytuje azyl školní družina, třída paní učitelky Navrátilové, ve které jsme zvyklí z odpoledne.
Je to trochu náročné, ale zatím to zvládáme. Důležité je dávat pozor na věci, pořádně po sobě uklízet a chovat se... nu, jako na návštěvě. Ale v tom horku je to všechno mnohem složitější.

Dnes za paní učitelkou přiběhla paní zástupkyně Smažíková, že jí volají jiné paní učitelky (Miznerová a Čmelíková), že je to naprosto úžasné v hobby centru u Pankráce (http://www.hobbycentrum4.cz/), kde zrovna jsou se svými třídami. A jestli by naše paní učitelka nechtěla vzít nás - děti a přijít také. Když nám to paní zástupkyně řekla, měli jsme obrovskou radost. Místo pečení se ve škole že bychom se šli podívat do hobby centra? Parádní nápad! Tak jsme se vybavili co největším množstvím pití, kdo měl kšiltovku, tak ji hned nasadil, a vyšli jsme do dopoledního slunce.

Cesta trvala chvilku, asi čtvrt hodiny a na místě už to bylo pak senzační. Pár stanovišť na sluníčku, pár ve stínu, nějaké vevnitř. Bylo tam třeba stanoviště, kde se vyráběly deníčky, na druhém se navlékaly korálky, na třetím malovalo, na čtvrtém barvily odlitky atd. Na hřišti jsme si mohli zahrát "sumo" (viz fotografie dole) a basketbal. Uvnitř v budově se všichni mohli nechat učesat (a nebo i ostříhat, ale to paní učitelka raději zakázala - co kdybychom se rodičům pak nelíbili?). Některé holky tedy odcházely načesané jako princezny.

Ač bylo horko, mohli jsme si i opéct buřtíky. Paní učitelka měla nejdřív starost, protože maso při takovém sluníčku? Ale špekáčky byly uložené v přenosné lednici a když je vyndávali, byly úplně studené, takže nakonec povolila, aby si některé děti daly. Většina si šla ale radši hrát na nějaké stanoviště... Pití bylo samozřejmě pro všechny zdarma.

Takže se nám nečekaný výlet vydařil a my děkujeme paní učitelkám od 5. A a 5. D za báječný tip!






Žádné komentáře:

Okomentovat