pátek 21. června 2013

Výlet

Ve středu 26. 6. nás čeká poslední výlet ve třetí třídě. Bude asi zatím největší a určitě dobrodružný! Žádné autobusy pro nás nepřijedou až ke škole, pojedeme hezky vlakem z Hlavního nádraží.

Sraz bude v 7:45 před školou, abychom stihli vlak. Tím pojedeme do Říčan u Prahy, kde nás čeká malé překvapení. Po dvanácté hodině pojedeme zase vlakem zpátky, v Praze budeme kolem tři čtvrtě na jednu, přechod do školy zabere nějaký čas, takže v družině budeme tak kolem půl druhé.

Paní učitelka si nejdřív myslela, že stihneme oběd, ale ten se bohužel vydává jen do jedné hodiny (jak ji dnes upozornila paní kuchařka), což nemůžeme stihnout. Proto prosíme všechny rodiče, aby ještě dnes nebo během víkendu napsali e-mail paní hospodářce Chourové s odhlášením obědů na jidelna@zs-ohradni.cz. Přes systém už to odhlásit nepůjde, maily si paní hospodářka přečte ještě v pondělí ráno, než bude dělat vyúčtování.

Co s sebou do batůžku? 
Větší svačinu, pití, kšiltovku nebo šátek, opalovací krém, 70 Kč na vláčky (budou pravděpodobně o něco levnější, 70 Kč je maximum), něco na doobléknutí (mikina, lehčí bunda), lístky na MHD nebo průkaz s věkem a fotografií, drobné kapesné (do 100 Kč). Pokud se někomu dělá špatně i ve vlaku, prosíme, nezapomenout na prášek.

Jedeme na výlet

(zdroj obrázku: http://alik.idnes.cz)

Žádné komentáře:

Okomentovat