pondělí 3. června 2013

ŠVP Kolínská bouda, den 1.

Milí rodiče,

vypadalo to, že spíš než autobusem poplujeme na lodi, ale vyrazili jsme nakonec "kolmo" a dojeli naprosto v pořádku až do Svobody nad Úpou. V půlce cesty nám dokonce i přestalo pršet, místy vysvitlo i sluníčko, takže paráda!


Ve Svobodě nás naložili do mikrobusů, kterými nás odvezli bezpečně až nahoru k chatě.


Nemuseli jsme se vůbec o nic starat a po chviličce hraní na hřišti jsme šli na oběd. Měli jsme nudlovou polévku a špagety. Královské porce!






Po obědě se začalo s organizováním - pánové z chaty nám nanosili všechny kufry, takže jsme se s nimi ani nemuseli tahat do druhého patra, kde jsou naše pokoje. Bydlíme tak, jak jsme si domluvili předem.
Kolem čtvrté hodiny jsme se vydali na krátký výlet na Černou boudu a zpět přes rašeliniště. Nejdřív bylo příjemně, ale pak začala trochu mlha, takže jsme nakonec byli rádi, že jsme zpátky v teple. Nejlepší zábava cestou bylo házení kamínků a kamenů do vody a útočení na paní učitelku otázkami: Kdy už tam budeme? Kam až jdeme? Kolik ještě kilometrů? Kdy už půjdeme zpátky?... Pak už nám paní učitelka přestala odpovídat.:-)





Zpátky v chatě jsme se usídlili na pokojích, směli jsme se i navštěvovat, hráli jsme různé hry atd. Paní učitelka měla konečně čas na to napsat tuhle krátkou zprávu. Za chvíli půjdeme na večeři, tak jsme zvědaví, co bude dobrého a taky na to, co nám paní učitelky řeknou, že nás tady vlastně celý ten týden čeká. Máme se moc dobře!

Žádné komentáře:

Okomentovat