sobota 8. června 2013

ŠVP Kolínská bouda, den 6.

Zdravíme z Kolínské boudy po šesté!

Tak už se nám to krátí! Stýská se nám, ale hlavně nás to tu baví. Málokomu se chce domů a i poslední den jsme si opravdu užili. Škoda, že tu nemůžete být s námi!

Dnes nás po snídani čekal bazén, takže jsme se moc těšili. Dvě holky nemohly, protože jsou trochu nastydlé, takže se nás tam sešly dvě skupiny akorát po desíti. To se pak naší paní učitelce dobře počítaly hlavičky ve vodě. Pořádně jsme se tam vyblbli.




Po koupání jsme nejdřív oschli (i holkám hlavy) a pak jsme šli ven na hřiště, kde jsme v blbnutí pokračovali. Bylo krásně, takže jsme si to opravdu užili. K obědu bylo vepřo-knedlo-zelo. Po poledním klidu s námi šla paní učitelka Nedvídková chvíli na učení a pak ven stavět domečky. Za to jsme dostávali nějaké body do soutěží pokojů.

Před večeří jsme se vrhli na balení - nikdy jindy bychom to už nestihli, protože po večeři (kuře s rýží) jsme šli ještě na soutěže s paní učitelkou Zelenou, a pak s oběma učitelkami na velkolepé vyhlášení. Dostali jsme medaile, sladkosti a drobné dárečky (za ně děkujeme paní Pacalové). V soutěžích pokojů vyhráli Muži v černém (Vašek se Štěpánkem).

Když jsme se pak podívali na hodinky, bylo jasné, že už je po večerce. Dnes se nám to tedy protáhlo! Vůbec nám to nevadilo, ale museli jsme být potichoučku, abychom nevzbudili ostatní děti, které už byly v postýlkách. Už se jen jednou vyspíme a budeme u vás!

Nezapomeňte, že přijedeme ve 14 hodin ke škole! Moc se na vás těšíme!

Žádné komentáře:

Okomentovat